Om oss

Sedan Limousine Stockholm grundades 1997 har vi erbjudit förstklassig transportservice till kunder som förväntar sig det bästa. Hos oss kan du räkna med professionell service och skräddarsydda lösningar, vare sig du behöver limousineservice eller vill hyra limousine för ett event.

Transfer, affärsresor, events och sightseeing

Med en lyxig transport kan våra chaufförer förgylla dagen. Oavsett tillfälle ser våra chaufförer till att du får ett personlig bemötande och att du kommer i tid.

Du kan boka vår limousineservice som transfer från flygplats, för affärsresor, möhippor och sightseeing i Stockholm. Tala bara om för oss vad du har tänkt dig så löser vi det säkert.

Om våra limousiner och bilar

Våra limousiner och bilar hålls i toppskick i vår egen verkstad. Utöver verkstaden har vi en egen tvätthall för att alltid kunna möta dig i en nytvättad bil.

Utöver våra långa limousiner erbjuder vi även chaufförservice med moderna affärslimousiner, så som Tesla S och Mercedes-Benz S Klass. Behöver du riktigt många sittplatser kan du boka buss och chaufför.

Har du frågor om oss på Limousine Stockholm eller vill du veta hur vi kan lyxa till din dag? Tveka inte att höra av dig.